Update

Vertrek Buurtsportcoach

Na het vertrek van Dunja Zornic als Buurtsportcoach bij HARO is Lazar Popov voor het lesgeven en Yvonne Vondeling (bestuurslid HARO) als coördinator ingesprongen om de uitvoering en implementatie van ons Buurtsportcoachplan in samenwerking met de twee sportregisseurs in ons werkgebied, Remon en Roderique, handen en voeten te geven. Beide sportregisseurs via deze weg alvast bedankt voor de geweldig inspirerende begeleiding hierin!

Nieuwe Buurtsportcoach

Per heden kan ik jullie melden dat we een fantastische nieuwe Buurtsportcoach hebben aangenomen Diana de Prez. Diana de Prez is een sporter in hart en nieren. Ze werkt part-time bij PWC en gaat samen met Lazar Popov de verdere implementatie van ons plan in 2017 en 2018 en de uitvoering van de huidige en toekomstige  lessen vormgeven.

Nieuwe lessen

We gaan na de zomer Dreumeslessen starten in overleg met de sportregisseurs omdat dit een witte vlek is in onze deelgebieden Charlois en IJsselmonde. Daarnaast vindt er in juli een overleg plaats om te starten met een les sport & bewegen voor senioren op een nieuwe locatie in samenwerking met Aafje.

Alle lessen zullen worden gestart met de format projectplannen, met als doel deze lessen op de aangegeven termijn in het projectplan, zelfstandig zonder subsidie te laten draaien.

Alle stappen zullen in nauw overleg met de sportregisseurs plaatsvinden.

Contactgegevens

Wij hopen op een vruchtbare, sportieve samenwerking en binnenkort zullen jullie vast persoonlijk kennismaken met Diana. We zullen hiervan ook melding maken in social media en onze website.

Mochten jullie vragen hebben op het gebied van de Buurtsportcoach kunnen jullie vanaf heden contact opnemen met Diana de Prez.

Haar contactgegevens zijn:  bsc@haro-breedtesport.nl